Coaching “Beste vrienden met mezelf”

Voel jezelf helemaal geweldig, ontspannen en happy in je lijf

Herken je dit? 

 • Voel je je unhappy in je lijf? Voel je je te dik? Ben je het zat?
 • Heb je een hekel aan foto’s van jezelf?
 • Begin je telkens weer aan ‘goed gedrag’, of ‘gezond eten en meer bewegen’, maar strand je goede voornemen telkens in schoonheid?
 • Durf je niet meer te dromen van die strakke spijkerbroek met een kort truitje erop? Begin je dat een beetje op te geven?

 • Of weet je ondertussen niet meer hoe het moet? Raak je het vertrouwen in jezelf kwijt? Heeft dit slechte zelfbeeld ook wel invloed op je sociale leven en je relatie? Ben je lang niet zo leuk als je eigenlijk bent?
 • Of vind je dat je nu eenmaal zo bent? Ik accepteer het gewoon? En weet je dan ook weer niet hoe je dát moet doen?

Is het antwoord ja?

Je bent echt niet de enige! Uit onderzoek is gebleken dat 51% van de vrouwen in Nederland ongelukkig is over hun lijf. En 63% van ons vergelijkt zich met haar vriendinnen. We weten allemaal dat er wel duizend verschillende diëten bestaan en dat er een hele grote industrie omheen hangt. Helaas lijkt dit verspilde moeite.

Het kan anders!

Het is wel mogelijk om je eigen beste vriend te worden. Om ontspannen in de spiegel te kijken en op de weegschaal te staan. Om gezellig een spijkerbroek-winkel binnen te stappen. Om op je eigen manier een aanpak te vinden waarmee jij kan leven, eten, afvallen of stabiel kunt blijven.

Beste vrienden met mezelf is een intensief coachtraject op maat, speciaal voor jou. In dit traject focussen we erop hoe jij de vrouw kunt zijn die je diep van binnen wilt zijn. Je gaat je de krachtige vrouw voelen die zonder twijfel en vol zelfvertrouwen weer kan genieten van dat prachtige lijf.

Je gaat weer stralen!

Zet nu de eerste stap naar:

 • Een trots, ontspannen en opgelucht gevoel
 • Een stralende jij
 • Jij die van het proces kan genieten
 • Je besef, hey, ik verander, het kan tóch!
 • Jij die je dromen haalt
 • Jij, lachend op de weegschaal
 • Weer echt genieten van eten en drinken

Wat mag je verwachten?

In onze gesprekken sta jij helemaal in het middelpunt, alles mag er zijn en alles kan.

 • Voordat we vertrekken: we stippelen de weg uit

We nemen de tijd om te bepalen waar je nu staat. En waar de reis naartoe gaat. Hoe wil je jezelf zien over drie maanden, een jaar, vijf jaar? Hoe omschrijf je jezelf, welke betekenis heb je voor de mensen met wie je omgaat, van wie je houdt?

 • Het is jou persoonlijke reis!

Samen en alleen gaan we aan het begin van het traject helemaal los op waarom van je doel. Hij wordt tastbaar, zichtbaar en voelbaar, kippenvel!

 • inpakken: wat kunnen we gebruiken en wat laten we achter?

Het overgrote gedeelte van de mensheid weet wel HOE ze gewicht moeten kwijt raken. Met gezond(er) eten en (wat meer) bewegen kom je een heel eind. Toch lijkt het voor zo veel mensen moeilijker te zijn dan een beetje meer discipline opbrengen en “dan pak je toch een komkommertje”. Vaak staan bepaalde overtuigingen in de weg (“Ik ben nou eenmaal zo” of “Ik heb alles al geprobeerd” of “Ik ben een emotie-eter”, om maar een paar te noemen), die pakken we samen aan! Je zult verbaasd zijn hoe krachtig deze overtuigingen je tot nu toe in de weg stonden.

“What’s talked about is a dream, what’s envisioned is exciting. What’s planned becomes possible. What’s scheduled is real”

– Tony Robbins

Geen tijd? Te druk? Gedoe? Met de RPM methode gaan we jou actie makkelijk, haalbaar en plezierig inplannen. Ik ben je accountability partner, en zal je liefdevol helpen herinneren aan je doelen.

 • Onderweg…

Eenmaal op pad … we zorgen ervoor dat je successen viert en je zelfvertrouwen groeit. Ik sta als je coach aan de kant en moedig je aan, je kunt bij me terecht en ik zal je ondersteunen, aanmoedigen, en je helpen opstaan en je kroontje rechtzetten na een kleine (of grote) uitstap.

Hoe ik je kan helpen…Wat het traject inhoud

Dit is jouw tijd. Je werkt nu eindelijk doelgericht en duurzaam aan je doel. Je mag aan de slag, met jezelf, voor jou en over jou. Altijd met begrip, liefdevolle begeleiding, en de absolute basis dat jij het echt allemaal al lang in je hebt, je kunt het. Ik laat je alleen maar zien dat het veel makkelijker en leuker is dan je ooit hebt durven denken en dromen! We nemen er drie maanden de tijd voor, zodat je goed op weg komt, de resultaten zichtbaar zijn en je je vol  vertrouwen in jou toekomst gaat storten!

 • De eerste sessie duurt ongeveer anderhalf uur. We nemen de tijd om je doel te bepalen.
 • Daarna spreken we elkaar twee keer per maand één op één, alle aandacht voor jou (sessie duren ca. 45 minuten). Via Skype of in Nijmegen.
 • We spreken ‘huiswerk’ taken af die je mij op vast gestelde dagen opstuurt. Deze zijn belangrijk en vaak erg leuk om te doen! Cruciaal voor je succes!
 • Daarop ontvang je feedback
 • We houden gedurende het gehele traject contact via de WhatsApp – ik ben er voor je!
 • Op het midden van het traject hebben wij een traktatie-dag samen, waarin we de diepte in gaan, samen lekker (jawel!) lunchen, en onze successen met elkaar delen. Empowerment-day!

Tot slot

 

Ben je de eeuwige worsteling zat? Wat loop je mis in je leven als je zo doorgaat? Wat kost het je als nog 5 jaar zo blijft? Ik gun jou dat je uit deze zelf destructieve cirkel mag stappen, dat je jezelf opnieuw mag uitvinden en dat je weer volop gaat genieten van het leven en al het moois! Gun jij jezelf dat ook? Dan is dit coachtraject een waardevolle investering voor je!

Heerlijk in je vel zitten, tevreden zijn met jezelf, trots zijn op hoe je eruit ziet… Ik gun jou dat!

Ja, laten we afspreken, ik wil dit!

5 + 6 =

Oooh, de verleiding!

Bij mij was het de Belgische suikerwafel. Ik kon die wafel elke keer weer niet weerstaan… Inmiddels loop ik ze lachend voorbij. En dat wil ik je ook leren. Hoe je die zonden niet alleen kan weerstaan, maar er de baas over bent.

In deze audio leer ik je hoe je de verleiding (deze en elke andere die je wilt) de baas kan worden! Zonder enkele moeite!

Klik hier en ontvang de oefening gratis!